Korytná - Mařatice 3:1 (0:1)

10.08.2009 20:50

Branky: 73., 76. Bachůrek M., 79. Suchý R. - 45. Hráček P. ŽK: 35. Josefík Ondřej, 78. Machůrek M. - 18. Tyl V., 33. Bída L., 73. Ižo F. Diváci: 100. Rozhodčí: Mikulášek Adam (7) - Jaroslav Dlapa (laik), Kon Ladislav (laik).
Korytná: Válek M. - Vacula J., Suchý R., Málek M. (86. Mléčka K.), Josefík O., Chytil R., Bublík I., Zelínka E. (83. Herák K.), Bedůsek M., Bachůrek M., Bachůrek P. Trenér: Michal Málek.
Mařatice: Mazoušek O. - Tyl V., Spálenský P., Kroča M., Janků A., Hráček P., Bída L., Hartoň M., Kuchař R. (70. Ižo F.), Hřebek J., Janků O. Trenér: Adam Čaba­la.
Domácí vyrukovali na soupeře s útočným fotbalem. Do šancí se dostávali Bachůrek a Josefík, avšak žádná se neujala. Posléze přišla příležitost hostů, ale Janků pálil nad branku. Domácí kopali sérii rohů, ale ani jeden z nich neskončil v síti. Když už všichni mysleli, že bude odpískán poločas, hosté se dostali do protiútoku a vstřelili první branku Hráčkem. Druhý poločas začali hrát hosté jen v obraně a domácí je dostali pod tlak. To se jim vyplatilo, neboť se v 73. minutě trefil Bachůrek, který srovnal stav. Neuběhly ani tři minuty a tentýž hráč se prosadil opět a strhl vedení na stranu domácích. Domácí zvýšili ještě v závěru zásluhou Suchého a stanovili na konečných 3:1.
Nejlepší hráči: René Chytil - Miroslav Kroča
Delegát utkání: Stanislav Karlik.

Zdroj: DDK

Zpět