Popovice - Korytná 0:2 (0:1)

11.05.2009 10:24

Branky: 19. Suchý R., 77. Bachůrek Martin. ŽK: 71. Málek Michal, 90. Josefík Ondřej (Korytná). Diváci: 70. Rozhodčí: Tomáš Polášek - Radek Červený (laik), Josef Flasar (laik).
Popovice: Neděla L. - Tetera T., Smolík A., Šácha P. (75. Machala M.), Prajza M., Omelka J., Musil O., Mikulec P., Hladný T., Hanáček J., Bičan L. Trenér: Dušan Vlčnovský.
Korytná: Málek M. - Vacula J., Suchý R., Navláčil O., Medůsek M., Málek M., Josefík O., Josefík O. (65. Kalný R.), Flasar V., Bublík I., Bachůrek M. Trenér: Michal Málek.
V prvním poločase se začalo na obou stanách aktivně, ale úspěchu se dočkali hosté v 19. minutě, kdy se k odraženému míči dostal Suchý a střelou pod břevno otevřel skóre. Hosté dále pokračovali v aktivitě a za dalších 5 minut nastřelili břevno. Hra byla stále aktivní pro oko diváka a tečku za poločasem udělala střela domácích, která se odrazila od břevna na brankovou čáru a zpět do hřiště. Ve 2. poločase nastoupila obě mužstva aktivně, šance na jedné straně střídaly šance na straně druhé, ale gólově se dostali ke slovu opět hosté, když z přímého kopu zatočil míč do branky Bachůrek. Po vstřelení gólu se hosté snažili hru zdržovat, z čehož plynuly žluté karty.
Nejlepší hráči: Patrik Mikulec - Roman Suchý

Zdroj: DDK

Zpět