Bystřice p/L : Korytná 1:2 (0:1)

01.12.2008 13:37

         Branky: 87. Koktavý L. - Bublík I., 79. Janča J.  Diváci: 100. Rozhodčí: Milan Katrňák - Zdeněk Kročil (laik), Jaroslav Dlapa (laik).

 

Bystřice p/L: Novák L. - Velecký R., Vasilievič J., Struhařík L., Matucha K., Mahdal V. (72. Hodulík R.), Machala R., Koktavý L., Horňák J. (31. Machala R.), Dornica P., Beníček J. Trenér: Josef Borák.

 

 

Korytná: Málek Michal - Vacula J., Suchý R., Růžička L., Persona P., Navláčil O., Medůsek M., Málek Martin (83. Stašek M.), Josefík O. (75. Janča J.), Flasar J., Bublík I. Trenér: Michal Málek.
Utkání začalo oboustranně bojovně. Už ve 4. minuě spálil šanci Dornica. Na druhé straně jej napodobil v 6. minutě Málek. První branka padla do sítě Bystřice ve 27. minutě, když se hlavou trefil Bublík. Ve 41. minutě nevyužil ideální přihrávku Bublíka Suchý. Domácí chtěli po obrátce srovnat a hned v 51. minutě pálil nad Mahdal. Mezi tyče se v 62. minutě nevlezl také Bublíkův pokus. V téže minutě napřáhl Vasilievič, avšak míč byl tečován na břevno. Vzápětí otřásl Koktavý tyčkou. V 79. minutě se z poloviny rozběhl do šestnáctky domácích Suchý, a třebaže mohl skórovat sám, přihrál lépe postavenému Jančovi, který doklepl do prázdné branky. 0:2. V 87. minutě se domácí dostali ke snížení, když Koktavý střelou k tyči nedal Málkovi šanci. Utkání bylo po celou dobu velmi slušně odehrané.

 

          Nejlepší hráči: Josef Vasilievič - Roman Suchý

 

Zdroj: DDK

Zpět